BusinessConcern
zoekt

gedreven business analist / informatie manager

Applicatie manager in de wereld van apps, duurzaamheid, mobiliteit, safety, big data, iets voor jou?

wat zoeken wij?

Voor ons innovatieve en ondernemende bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiemanager uit de omgeving van Utrecht. Je hebt een passie voor innovatieve ICT ontwikkelingen zoals Big Data, IoT, Apps etc. en ziet ernaar uit om met jouw gedrevenheid onze bestaande applicaties te beheren en samen met ons team en klanten nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Heb je een professionele, dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden? En staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel, net zoals persoonlijk contact?

Aantoonbare affiniteit met ICT en bedrijfsprocessen zijn vereist, evenals een sterk analytisch vermogen en creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen.

Kennis van en/of ervaring met moderne ontwerp- en ontwikkelmethoden zijn een pré. Je hebt een relevante HBO of WO opleiding gevolgd.

BusinessConcern is gevestigd in Bosch en Duin, bij Zeist. Omdat wij de intentie hebben een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan, vinden wij een beperkte woon-werk-reistijd belangrijk.

wat houdt de functie in?

Je verzorgt als applicatiemanager het functioneel beheer en ontwerp van een aantal applicaties.
Dit houdt in:

  • analyse van klantwensen, marktontwikkelingen en technologische ontwikkelingen ter verbetering en uitbreiding van de applicaties
  • ontwerpen en specificeren van de vernieuwingen
  • identificatie van bugs
  • aansturing van realisatie
  • testen
  • implementatie van de vernieuwingen bij klanten
  • het implementeren van diensten voor nieuwe klanten
  • tweedelijns ondersteuning

Je werkt nauw samen met de medewerker applicatiesupport en de ontwikkelaars. Je onderhoudt bij de werkzaamheden contact met klanten, systeembeheerders en salesmensen.

wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een zeer gemotiveerd team in een ondernemend en innovatief bedrijf. Op dit moment bestaat het team uit 7 medewerkers. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden, de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen ideeën te realiseren. Je hebt externe contacten met mensen in uiteenlopende organisaties. En je werkt met moderne technologieën.

BusinessConcern biedt een goed salaris, de hoogte is afhankelijk van je niveau en ervaring.

Je werkt in een kantoor met een mooie ligging in een bosrijke omgeving.

wie zijn wij?

BusinessConcern levert slimme software tools aan bedrijven in Europa die aanzetten tot gedragsverandering van medewerkers.
Doelstelling: mobiliteit verduurzamen en de algemene bedrijfsveiligheid verhogen.

Deze gedragsveranderingstools zijn:

Doelgroep zijn met name de grotere internationale bedrijven die duurzaamheidsdoelstellingen hebben (verlagen CO2 footprint) en veiligheidsdoelstellingen (verhogen veiligheid werknemers, minder incidenten). 

interesse?

Stuur je CV met motivatie aan vacature@businessconcern.nl

Als je meer informatie wilt kun je contact opnemen met Ellen Claessen, managing partner.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

^